Het Communicatiehuis, positioneringsmodel voor de communicatiefunctie

Het Communicatiehuis is in aanbouw...

Deelnemers aan de Masterclass Positionering van de communicatiefunctie HET COMMUNICATIEHUIS

Klik hier voor informatie over de Van Ruler Academy masterclasses

HET COMMUNICATIEHUIS

  Vergroot de impact van de communicatieafdeling en versterk je positie als communicatieprofessional.

  Het Communicatiehuis is mijn nieuwe positioneringsmodel voor de communicatiefunctie.

  WAAROM?

  Communicatieprofessionals worden door onduidelijkheid over impact en meerwaarde van hun professionele visie en deskundigheid te weinig benut als dé bron van kansen en mogelijkheden om het beeld en de positie van de organisatie op alle fronten te versterken.

  Is het telkens opnieuw een probleem om anderen de meerwaarde van je deskundigheid in te laten zien? Wil je daarom meer impact op je professionele omgeving hebben? Als je jouw afdeling wil ombouwen naar een club die er echt toe doet op een plaats in de organisatie die het verdient volg dan de masterclass Positionering van de communicatiefunctie.

  HOE?

  Door toepassing van de methode van het Communicatiehuis bereik je direct verheldering, (h)erkenning en verankering van de rol(len) van de communicatiepositie ín jouw organisatie en van jouw organisatie.

  In deze masterclass wijs ik je in één dag de weg om met een glasheldere praktische methode overtuigende argumenten in stelling te brengen die de beloften en meerwaarde van het vak binnen jouw organisatie of bij jouw klant helpen waarmaken.

  REACTIES

  Wat deelnemers zeggen over deze Masterclass: “Reflectie”, “Motivatie”, “Inzicht”, “Ingrediënten”, “Bagage”, “Zelfvertrouwen”, “Inspiratie”, “Bruikbaar”, “Positief verrast”, “Gebruiksvriendelijk”, “Concreet”.

  Maak met het Communicatiehuis van je communicatieafdeling eigen in-house Center of Excellence!