Als communicatie je vak is is dit je volgende stap.

Klik hier voor uitgebreide informatie over mijn masterclasses in 2021 en schrijf je in.

Zó vergroot je jouw meerwaarde en komen jij én communicatie in positie!

 

Enkele ervaringen van deelnemers

M de Kruijf

“Het strategisch frame is een heel goed bruikbaar concept. Betteke is een goede docente, ze gaf veel tips, ik heb er veel aan gehad. Goed bereikbare locatie, met goede catering.”

 

Mieke Olde Engberink

“Het was vooral heel fijn om met de praktische cases te oefenen, oftewel het frame in werking zetten na de theorie te hebben doorgenomen. Een handige manier ook om communicatiecollega’s uit andere sectoren mee te laten denken over jouw issue. Een goed verzorgde training!”

 

Violet Rouwenhorst

“Wat ik zo waardevol vind aan het strategisch communicatieframe, is dat het niet alleen helpt om goed en zorgvuldig je communicatiestrategie uit te zetten (en tussentijds aan te passen aan de actualiteit), maar dat het ook meteen een goede vorm biedt om vervolgens anderen daarin mee te nemen. Ik ga tegenwoordig naar overleggen met een print van het frame onder mijn arm. Werkt super!
Dank Betteke, voor de inspirerende training en het meedenken met de Amsterdam-case.”

 

Schiedon

“Super interessante vak inhoudelijke masterclass door inspirerende trainer! De opgedane kennis is praktisch goed te gebruiken. Locatie en catering is prima, maar locatie is niet te betreden voor invaliden personen.”